Waarom kiezen voor GO! BS Ter Berken

Persoonlijk contact

In onze school hechten we veel belang aan PERSOONLIJK CONTACT.  Het ganse team staat open voor een gesprek en probeert samen met u tot een oplossing te komen.

Kleine klasgroepen

Een school met kleine klassen, waar geëngageerde leerkrachten DAT TIKKELTJE MEER tijd en oog hebben voor elk kind.
Een school waar jouw kind graag gezien wordt, zodat het in alle vertrouwen zijn of haar talenten en mogelijkheden kan ontplooien.

Eigen busvervoer

U kunt uw kind 's morgens en/of 's avonds niet brengen of ophalen ? Geen probleem ! Onze busdienst kan uw kind veilig van en naar school begeleiden. 

Aparte speelplaatsen

We hebben 2 speelplaatsen. Tijdens de dag kunnen de kinderen samen met hun leeftijdsgenoten samen spelen op 2 aparte speelplaatsen.  ROLLEND MATERIEEL, SPEELTOESTELLEN en SPEELGOEDKOFFERS zorgen voor samenspel.

Tijd voor ICT

INTERACTIEVE BORDEN zijn niet meer weg te denken in de school.  Alle klassen zijn voorzien van een digitaal bord.  Het wifinetwerk zorgt ervoor dat zowel laptops als tablets overal op school vlot kunnen ingezet worden.  

Een leertraject op maat

Iedereen leert op zijn eigen tempo.  Uitdagen is belangrijk.  Door een LEERTRAJECT OP MAAT op te stellen, zorgen we ervoor dat iedere leerling uitgedaagd wordt en blijft bijleren.  De CURIEUZENEUZEWERKING zorgt voor extra leermogelijkheden.

Een locatie om te ravotten en te ontdekken

Een SCHOOLTUIN waar ontdekken, leren, spelen en ravotten hand in hand gaan.

Aandacht voor gezondheid en milieu

We willen met z'n allen de afvalberg kleiner maken.  Daarom leren kinderen BEWUST OMGAAN MET AFVAL.  Tussendoortjes in de voormiddag zijn fruit of groentjes.  Groenafval wordt op school gecomposteerd.  Herbruikbare flessen zijn gevuld met fris water (Britasystemen aanwezig op school).